“Τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου, τα δημητριακά, το σταφύλι, η ελιά και η αλόη. Το πρώτο τρέφει, το δεύτερο ανυψώνει το πνεύμα, το τρίτο δίνει αρμονία και το τέταρτο θεραπεύει.”

Η BIOLYN είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή οργανικών προϊόντων περιποίησης σώματος. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας για το σώμα και την επιδερμίδα με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Πηγή έμπνευσης πίσω από κάθε προϊόν η αλόη και το ελληνικό ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με βότανα από οργανικές καλλιέργειες γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες αλλά και κάποιες από τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες που ευδοκιμούν στο Μεσογειακό κλίμα.

Τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens, Sls, Phenoxythanol, Silicon, Peg, Mineral Oil, Synthetic Color, που σημαίνει ότι η χρήση τους είναι ασφαλής για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, κανένα προϊόν μας ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί σε ζώα κατά τη διάρκεια της παραγωγής του.

Τα προϊόντα της BIOLYN ελέγχθηκαν & πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές για τη διαδικασία και τις μεθόδους παραγωγής και σέβονται τις δεσμεύσεις που διέπουν τα οργανικά καλλυντικά.